1955 yılında, çocuk denecek yaşlarda Yayla Kebap Evi adında başladıkları küçük kebapçı dükkanında çok kısa sürede lezzet ve kaliteleriyle nam yapan Başar Kardeşler şehir dışından ve yurt dışından gelen misafirlerin uğrak yeri olmayı başardılar. 63 yıllık tarihiyle Hacıbaşar kebabı zengin kebap çeşitliliği ile İstanbul’daki dört şubesinde de kebaptaki lezzet farkını ortaya koyuyor. Yemeğin usulüne göre pişirilmesi ve sunulmasına büyük önem veren Hacıbaşar, yöresine gidilmeden tam tadına varılamayan yemekleri saygın mekanlarında İstanbullularla buluşturuyor. Hacıbaşar karışık Izgara, Hacıbaşar doğa kebap ve özel Bursa usulü Hacıbaşar mekanın özgün lezzetlerinden. Menüdeki özgünlüğü Antep’ten gelen turşular ve tam kıvamında yapılan lahmacunlarla farkına varabiliyorsunuz
Tatlı olarak sunulan cevizli ev baklavası, fıstıklı kadayıf, fıstıklı baklava, künefe, fırın sütlaç, şöbiyet ve diğer seçenekler, geleneksel kebap lezzetlerinden sonra sofradaki tatlı muhabbetinize dahil olmayı bekliyor.
Güneydoğu yöresinin lezzetlerini geleneksel olarak sunan Hacıbaşar'da GastroClub üyeleri %10 daha avantajlı ağırlanıyor.